Megrendelés:

Amennyiben a kiválasztott termékek megvásárlása mellett dönt, a következő lépés a Szállítási mód kiválasztása illetve a szállítási cím megadása. A sikeres kézbesítéshez szükséges, hogy a megadott telephely pontosan beazonosítható legyen. A számlát a regisztráció során megadott névre és címre állítjuk ki. Amennyiben nem adott meg címet vagy eltérő névre és címre kéri a számlát, a számlázási cím mezőket is ki kell töltenie.

Áruátvétel:

A megrendelt terméket átveheti személyesen üzleteinkben, vagy kiszállítjuk Önnek rendelési címtől függő költségen. Amennyiben a kiválasztott áru nincs raktáron, felvesszük Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a szállítás idejéről. A szállítás minden esetben futárszolgálattal és utánvétellel történik. Az utánvétes átvételnél az összeg kiegyenlítése előtt kérjük, győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. Ha a csomagolás esetleg megsérült, a futár jelenlétében ki kell kibontani azt, és meggyőződni a küldemény sértetlenségéről. Az áruban keletkezett károk csak az ekkor felvett jegyzőkönyv megléte esetén téríthetőek. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén, illetve ha a postázással, és annak időzítésével kapcsolatban (pl. szabadság miatt) speciális igények merülnek fel, kérjük, az uh.iravognez@ofni címre jelezze. A megrendelés feladása előtt ki kell választania az átvétel módját aszerint, hogy futárszolgálat vagy a személyes átvétel mellett dönt. Kérjük, hogy ezt a megfelelő négyzet bejelölésével jelezze, és minden esetben ellenőrizze a szállítási adatok helyességét. Személyes átvételre csak Budapesten, telephelyünkön van lehetőség, a pontos cím a kapcsolat menü pont alatt található.

Postaköltség:

Budapesti szállítási cím esetén, utánvétellel:
Futárszolgálat 48 óráig:
10 000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes,
10 000,- Ft-ig a futárszolgálat által vállalt tarifa, ami a futárszolgálatnak fizetendő átvételkor.
A feltüntetett árak ÁFÁS árak, azaz a forgalmi adót tartalmazzák!
Személyes átvétel esetén: Ingyenes.

Vidéki szállítási cím esetén, utánvétellel:
Futárszolgálat 48 óráig:
100 000,- Ft feletti rendelés esetén ingyenes.
100 000,- Ft-ig a futárszolgálat által vállalt tarifa, ami a futárszolgálatnak fizetendő átvételkor.
Személyes átvétel esetén: Ingyenes.
A feltüntetett árak ÁFÁS árak, azaz a forgalmi adót tartalmazzák!
A munkaszüneti napon küldött megrendelések a következő munkanapon lesznek feldolgozva.
A szállítás 48 órán belül, abban az esetben történik, ha a megrendelés 12 óra előtt érkezik be a rendszerbe.

Garancia:

Ha a küldemény nem érkezik meg az e-mail értesítést követő 7 munkanapon belül, kérjük, az uh.iravognez@ofni címre jelezze. A szállításról e-mailértesítést küldünk a feladást követően a csomag adataival. A futárszolgálatnál követhető a csomag útja, ha az értesítéstől számított 2 munkanapon belül nem kapta meg a küldeményt, vagy a kézbesítésről szóló értesítést, kérjük, jelezze e-mail-ben, vagy telefonon.
Ha sérült a csomagolás: Az utánvétes átvételnél az összeg kiegyenlítése előtt kérjük, győződjön meg a csomagolás sértetlenségéről. Ha a csomagolás esetleg megsérült, a futár jelenlétében kell kibontani, meggyőződni a küldemény sértetlenségéről.
Ha sérült az áru: Az áruban keletkezett károk csak a futár jelenlétében kibontott csomag ellenőrzésekor felvett jegyzőkönyv megléte esetén téríthetőek.
Termékeinkre a jogszabályoknak megfelelő garanciális időt biztosítjuk.