McDonald's World Wide Convention 2014
OCCC 2014 honlap Eng_Hun.jpg
A Zengővári Kft. kiállítóként van jelen a McDonald's WWC 2014 kiállításon Orlandóban /USA/, a 112-es standon.

A Zengővári Világítástechnika Kft. termékgyártóként 20 éves múltra tekinthet vissza a magyar világítástechnikai piacon.

Cégünk fő tevékenységi köre az egyedi lámpatestgyártás és fejlesztés. A világítótestek kifejlesztése a felmerülő igények alapján építészekkel, belsőépítészekkel, villamos tervezőkkel közösen történik. A megrendelő elképzeléseit, gondolatait öntjük formába, és töltjük meg az általunk legjobbnak ítélt műszaki tartalommal.

A lámpatestgyártás területén szerzett 20 éves tapasztalatunk, valamint a folyamatos együttműködés a legnagyobb fényforrásgyártókkal lehetővé teszi, hogy minden esetben a mai kor legjobb műszaki paramétereivel bíró lámpatesteket kínáljunk partnereinknek. Ezek a termékek a folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően nemcsak műszaki tartalomban, hanem megjelenés szempontjából is tökéletesen illeszkedhetnek kitalálójuk elképzeléseihez.

A világítótest fejlesztésének folyamata általában egy a partner által (számítógéppel, vagy kézzel) készített rajzzal, egy személyes egyeztetéssel kezdődik, majd cégünk háromdimenziós modellrajzot készít. A felhasználható anyagok, a lámpatest formájának és méretének egyeztetése és jóváhagyása után igény esetén mintalámpatestet készítünk. Ennek elfogadása után kezdődik meg a széria gyártása.

A tervezők munkája során előfordulhat, hogy a nagy európai lámpatestgyártók termékpalettájáról nem tudnak lámpatestet választani egy adott projekt, egy épület egyedi arculatához, hangulatához. Ilyenkor fantáziájuk szabadon engedésével, a Zengővári Kft- vel együttműködve megtalálhatják elképzelésüket, ami tökéletesen harmonizál a megvalósítandó feladattal. Mindemellett ezek a termékek árszínvonalban is megfelelően illeszkednek a hazai piac elvárásaihoz.

Az egyedi lámpatestgyártás mellett Cégünk rendelkezik egy folyamatosan bővülő állandó termékkínálattal is, mellyel a meglévő kereskedelmi igényeket igyekszünk kielégíteni. Ennek érdekében folyamatos kapcsolatot tartunk a magyar világítástechnikai piac meghatározó szereplőivel, projektek megvalósításában is részt veszünk.

A magas szintű szakmai felkészültség érdekében folyamatosan követjük a legújabb elektronikai- és fényforrásfejlesztéseket. Törekszünk arra, hogy a világítástechnikában felhasználható eredményeket beépítsük lámpatesteinkbe. Speciális területeken is folyamatosan igyekszünk megfelelni a kor követelményeinek.

Ennek megfelelően nemcsak lámpatesteket gyártunk, hanem komplett világítási rendszereket is, mint pl. a dinamikus világító rendszerünk, amely színkeverés elvén működik. Ezeket a rendszereket saját fejlesztésű vezérléssel látjuk el, melyek mindig illeszkednek az adott követelményekhez.

Amennyiben az itt megfogalmazottakon kívül kérdése merülne fel, kérem forduljon hozzánk bizalommal.